A decade of London

Exact 10 jaar geleden bezocht ik samen met mijn ouders Londen voor de allereerste keer. Ik denk dat we tijdens deze trip – op enkelen na – alle toeristische attracties in Londen bezocht hebben (London Eye, London Dungeon, Madam Tussauds, the Rainforest Café, de musical: Les Miserables…).
Wetende dat Londen meer is dan een pretpark (en nog meer musicals had dan Les Mis), keerden we nog eens terug, maar het bleef niet bij die ene keer. Vol nieuwsgierigheid naar wat de stad nog meer te bieden had, ben ik elk jaar opnieuw teruggekeerd naar Londen. De liefde voor de stad, maar ook het land en de Engelse cultuur is blijven groeien.

10 jaar later staan we hier terug met ons drietjes in onze favoriete stad, want mijn liefste mama en papa kwamen me vorig weekend bezoeken.
Ik heb er enorm van genoten. Onze eerste avond hebben we het rustig gehouden en zijn we gaan eten bij eat native. Een echte  aanrader! De chef gaat al zijn producten vers halen bij Borough Market (dat gewoon om de hoek ligt). Je hebt niet veel keus, wat het net heel gemakkelijk maakt. Vlees – vis- gevogelte of vegetarisch.

De volgende dagen waren rijkelijk gevuld met tal van leuke dingen zoals: The tower of London, een afternoon tea bij Fortnum and Mason, Matilda the musical, Tate Modern…

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hadden we 10 jaar geleden niet beslist om naar Londen te komen, dan zat ik nu misschien niet hier, in Worcester deze blogpost te schrijven. Ik ben zo dankbaar voor de kansen die ze mij al gegeven hebben en dit avontuur is de kers op de taart.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s