Erasmus adventure will start in 3, 2, 1

Ja jongens, ’t is bijna zover! De laatste cappuccino’s in mijn favoriete stekje in Geel worden voorzichtig leeg gedronken, het afscheid van mijn vrienden stel ik nog zo lang mogelijk uit en helaas moet ik ook hetzelfde zeggen over mijn koffers… (sommige dingen verleer je nu eenmaal niet, al zegt men dat zo’n Erasmusavontuur een mens kan veranderen, wie weet…)

Op dinsdag 15/01 spring ik op de Eurostar richting Londen. Ik blijf een dagje in ‘my all time favourite city‘ om op 16/01 door te reizen naar Worcester.

ZO SPANNEND!

Advertentie

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Papie schreef:

  Lore, ik wens jou een prachtige en leerzame tijd in Worcester. Laat regelmatig wat van je horen.😍😍😍

  Geliked door 1 persoon

 2. Roelie schreef:

  Veel plezier, doe dat goed Lore’ke! en geniet er maar van!

  Geliked door 1 persoon

 3. Anja schreef:

  Wat een geweldige vooruitzichten. Have lots off fun Lore

  Geliked door 1 persoon

 4. Bart schreef:

  Have Fun
  Ik kijk uit naar je eerste relaas van je verblijf in Worchester 😉😊

  Geliked door 1 persoon

 5. HHerman Van Doninck schreef:

  Hey Loreke, ik vind het fantastisch dat je zo’n avontuur durft en wil aangaan. Het is ook een mooie kans, die jij ongetwijfeld met beide handen zult aangrijpen. Londen is ook mijn lievelingsstad en je gaat ervan versteld staan hoeveel boeiende dingen de city nog in petto heeft, zaken waarvan je het bestaan niets eens vermoedde. En je hebt tijd genoeg om alles te leren ontdekken. Heerlijk gewoon…. Bovendien is bij zo’n echte Engelse ‘kotmadam’ wonen ook een fantastisch gegeven, waarbij je veel kan opsteken. Och, als oude man ben ik bijna jaloers op wat jou nu overkomt. Doe dat goed. XXX

  Geliked door 1 persoon

 6. Lieve schreef:

  Hallo Eleonore. Alles goed met jou in je favoriete Albion? Ben je ondertussen al een beetje gesetteld? Ik dacht weer aan ons theehuisje dat we al jaren samen zouden willen openen (in Geel) toen ik je berichtje las vanuit het bekroonde koffiehuis. Mmm, dromen kost niks hé…
  Benieuwd of de lessen meevallen. Ik kijk echt uit naar het verslag van het bezoek van je papa en mama volgend weekend. Geniet ondertussen met volle teugen! Warme groetjes.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s